Over ons

Christelijke Muziekvereniging Crescendo Lemmer is opgericht op 12 oktober 1936. Nu, ruim 85 jaar later, is Crescendo zeker een begrip in Lemmer en omstreken; een actieve vereniging bestaande uit een prachtige groep enthousiaste muzikanten.

Bij Crescendo draait alles om het verenigingsgevoel! We gaan graag muzikale uitdagingen aan, maar ook organiseren we met veel enthousiasme bijzondere concerten voor publiek uit Lemmer e.o., check de agenda voor alle komende activiteiten en bekijk de foto's en video's van de afgelopen concerten.

Vacature

Zoals gezegd, we hebben een prachtige groep muzikanten! Maar er kunnen er nog meer bij. Nieuwe leden zijn bij ons altijd welkom! Speel jij: Bas, Bugel of Trombone? Of een ander instrument van de fanfare zoals bijv. Euphonium/Bariton? Wij beschikken over een mooi instrumentarium en een aantal van die instrumenten worden momenteel niet gebruikt.
Je bent van harte welkom om langs te komen op onze repetitie avond; dinsdags vanaf 19.30 uur in de Hege Fonnen in Lemmer. Je kunt dan vrijblijvend de repetitie meebeleven en kennis maken met onze vereniging en dirigent Wilbert Zwier. Belangstelling of vragen? Mail naar: info@crescendolemmer.nl  dan nemen we contact met je op, of bel met 06-55080105

Crescendo bestaat uit:

A-orkest  

Jeugd

Nij Talint Orkest

De Lemster Skuorreblazers

Interesse?

Nieuwe leden zijn bij ons altijd welkom! Ben je geïnteresseerd, of wil je meer weten over bijv. Nij Talint of de Jeugdopleiding? Kom gerust een keer langs op onze repetitie. We repeteren op de dinsdagavond vanaf 19.30 uur in de Hege Fonnen in Lemmer. Of mail naar: info@crescendolemmer.nl  dan nemen we contact met je op.

Ben jij al Vriend van Crescendo?

Vrienden van Crescendo steunen ons. Ze zijn ons publiek en we komen ze regelmatig tegen bij onze activiteiten én ze steunen ons financieel. Ben jij al Vriend van Crescendo?
Lees meer ..


E-mailen